Free Joomla Templates by FatCow Coupon

ГАЈИМО И ЗДРАВО СЕ ХРАНИМО

ЗЈЗ „ТИМОК“ ЗАЈЕЧАР РАСПИСУЈЕ КОНКУРС

за литерарни састав и ликовни рад
у оквиру кампање Октобар месец правилне исхране 2020. године и
обележавања 16. oктобра „Светског дана хране“ – на тему:

„ ГАЈИМО И ЗДРАВО СЕ ХРАНИМО“

Конкурс је намењен деци у предшколским установама и ученицима основних школа у Тимочкој крајини. Формирање правилних навика у исхрани је важно од најранијег узраста, посебно када је реч о редовности оброка током дана, разноврсности и количинама намирница које се користе у исхрани, начину њихове производње, транспорта, чувања и припреме. Циљ конкурса да се подстакне здравствено васпитни рад у предшколским установама и основним школама на тему правилне исхране.
По три најбоља ликовна рада у категорији предшколски узраст и по три најбоља литерарна и ликовна рада у категорији ученика – узраст I–IV разред основне школе и V–VIII разред основне школе, предшколске установе и школе могу да доставе окружном заводу/институту за јавно здравље, Одсеку за промоцију здравља, са назнаком „ ЗА КОНКУРС – ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ”, до уторка 27. октобра 2020. године. Ликовни радови би требало да буду урађени на папиру, у формату блока број 5.
Најбоље радове доставити Одсеку за промоцију здравља Завода за јавно здравље “Тимок”, Сремска 13, 19000 Зајечар како би се изабрао и промовисао најбољи дечји рад на тему „ ГАЈИМО И ЗДРАВО СЕ ХРАНИМО“.

______________________________________________________________________________________________